Mamele femei care au avut probleme medicale, precum

Mamele surogat sunt femei care, contra unei sume de bani, accepta sa fie inseminate artificial pentru a putea purta copilul unui cuplu urmand ca, dupa nastere, sa dea copilul cuplului respectiv, fara a mai avea nicio legatura cu el.Utilizarea unei mame surogat la care cuplurile pot apela, este un subiect ce atrage pareri pozitive, deopotriva cu cele negative.Procesul juridic este, de asemenea, complex si dificil, deoarece variaza de la stat la stat si nu dispune de incadrari juridice foarte clare.

Femeile care au probleme cu infertilitatea sau alte probleme de natura ginecologica sunt acelea care apeleaza la varianta de mama – surogat pentru a putea deveni, la randul lor, mame.Indiferent de etapele pe care un cuplu le urmeaza pentru a deveni parinti, grija pentru viitorul copil are un rol extrem de important. Recoltarea celulelor stem la nastere reprezinta garantia ca acestia vor putea duce o viata linistita din punct de vedere medical.

Baby Stem ofera servicii de recoltare si prelucrare a celulelor stem, in asociere directa cu Seracell, banca de celule stem numarul 1 in Germania.Datorita tehnologiei avansate, dar si a procedurile foarte clar stabilite, Baby Stem este alegerea ideala pentru viitorii parinti care aleg sa recolteze celule stem la nastere.Ce este mama – surogat?In definitie, mama – surogat este femeia care este insamantata cu lichidul seminal in mod artificial, ca sa poata ramane gravida si sa poata pastra sarcina timp de 9 luni, contra unei sume de bani.Exista doua forme de surogat:Surogatul traditional, care presupune utilizarea oului mamei surogat, actiune ce ii da acesteia denumirea de mama din punct de vedere genetic si surogatul gestational, in care oul sau ovulul fecundat este prelevat de la mama destinatara.Cine apeleaza la mamele surogat?Exista mai multe tipuri de femei care pot apela la o mama surogat, daca isi doresc cu orice pret un copil. Sunt femei care au avut probleme medicale, precum histerectomie (indepartare a uterului), ceea ce face imposibila prezenta unei sarcini sau femei care au alte motive medicale ce le impiedica sa ramana gravide sau sa duca la bun final o sarcina.Mamele surogat sunt, de asemenea,  o varianta buna pentru cuplurile care isi doresc un copil si nu respecta criteriile impuse de centrele de adoptie.

Procesul de adoptare a unui copil este unul, lung complex si de multe ori, este finalizat cu un raspuns negativ, astfel ca ideea unei mame surogat este cea mai plauzibila, in aceste cazuri.Cum gasim o mama surogat care sa corespunda cerintelor?Mamele surogat pot fi gasite prin intermediul mai multor metode. Pe primul loc se afla prietenii sau familia.

Best services for writing your paper according to Trustpilot

Premium Partner
From $18.00 per page
4,8 / 5
4,80
Writers Experience
4,80
Delivery
4,90
Support
4,70
Price
Recommended Service
From $13.90 per page
4,6 / 5
4,70
Writers Experience
4,70
Delivery
4,60
Support
4,60
Price
From $20.00 per page
4,5 / 5
4,80
Writers Experience
4,50
Delivery
4,40
Support
4,10
Price
* All Partners were chosen among 50+ writing services by our Customer Satisfaction Team

Uneori, daca relatiile sunt suficient de bine stabilite, prietenele cuplului pot accepta sa devina mame surogat. Costul ridicat al mamelor surogat, dar si incadrarea juridica, pot determina cuplurile sa apeleze, in prima faza, la rude si prieteni.Agentiile pentru mame surogatCele mai multe cupluri opteaza insa pentru agentiile speciale.

Astfel, cautarea unei mame surogat se face intr-un mediu organizat, agentia fiind practic puntea de legatura dintre cupluri si mamele care isi ofera serviciile, pentru a purta copiii.Chiar daca o mama surogat va purta copilul timp de 9 luni in pantec, parintii de drept sunt cei care iau deciziile importante vis – a – vis de sarcina: acestia au dreptul, spre exemplu, sa decida daca vor sau nu sa ii fie recoltate noului nascut celule stem, din cordonul ombilical. Baby Stem are in spate o experienta de 12 ani in domeniul recoltarii celulelor stem, fapt ce ii claseaza pe primul loc, datorita profesionalismului, transparentei totale, dar si a dedicarii complete a echipei medicale.„Portretul” unei mame surogat idealeAre cel putin 21 de aniA dat deja nastere unui copil sanatos, fara probleme de natura medicala,A trecut de testul unui screening psihologic, fapt ce atesta ca va putea renunta la copilul pe care l-a purtat in pantec fara probleme dupa nastere,Semneaza un contract cu clauze clare si transparente in care isi asuma responsabilitatile si rolul sau din timpul celor 9 luni de sarcinaAspecte juridice importante legate de mamele surogatDrepturile parintesti nu sunt insa „oferite” unei femei care devine mama surogat.

Aceasta are rolul clar de a purta fatul in cele 9 luni in pantec si atat.  In prezent, apar inca modificari ale legii privind mamele surogat, acestea fiind diferite de la stat la stat. Astfel, cuplurile care aleg sa apeleze la mame surogat ar trebui sa se consulte cu un avocat care sa monitorizeze intreaga intelegere, inca din primele clipe. Acestuia ii revine obligatia sa citeasca si sa aduca completari contractului pe care un cuplu urmeaza sa il semneze, de exemplu, cu o agentie care plaseaza mame surogat, dar si sa monitorizeze finalizarea procedurii – plasarea copilului de catre mama surogat in familia de drept, fara incidente neplacute.Grija pentru cei mici incepe odata cu aducere lor pe lume si nu se sfarseste nicidecum.Transplantul de celule stem este garantia ca cei mici se vor putea bucura de o viata linistita, fara probleme medicale.

Baby Stem este partener Seracell in Romania, banca numarul 1 in Germania din punct de vedere al recoltarii si al eliberarii lunare.Datorita laboratoarelor performante, dar si a camerelor sterile special dotate de recoltare, Seracell este una dintre putinele banci de celule stem care a obtinut doua dintre cele mai importante acreditari, GMP (God Manufacturing Practice) si JACIE.Baby Stem aduce in Romania calitatea serviciilor germane, in ceea ce priveste recoltarea si procesarea de celule stem. Pentru mai multe detalii, vizitati Babystem.ro.