Vestimentatia cu usurinta forma corpului, indiferent de evolutia

Vestimentatia gravidelor este o problema cu care acestea se confrunta, cu fiecare luna care trece si care face ca sarcina sa avansez, implicit, modifica forma corpului viitoarei mamici, astfel ca gravidele trebuie sa-ti aleaga cu mare grija hainele pe care le vor purta pe parcursul celor noua luni de sarcina. Chiar si asa, nimeni nu spune ca trebuie facuta neaparat o sectiune de dulap speciala, dedicata maternitatii. Astfel, cu mici exceptii, unele dintre hainele deja existente pot fi destul de usor adaptate, pentru perioada celor noua luni.

In plus, articolele vestimentare alese cu grija in timpul sarcinii, vor putea fi cu usurinta purtate si dupa momentul nasterii.Iata cateva articole vestimentare versatile1.  ColantiiColantii reprezinta o alegere buna pentru viitoarele mamici, mai ales ca picioarele acestora se umfla in permanenta. Colantii pot fi purtati cu usurinta cu o pereche de jambiere, care se pot dovedi a fi extrem de calduroase si cool, in acelasi timp.2. TunicaTunica este un articol vestimentar care, prin definitie, nu are o anumita masura. Acestea sunt, in general, largi si fara o forma definita, astfel ca pot fi purtate de gravide pe toata perioada sarcinii, dar si ulterior, dupa nastere, intrucat pot fi folosite pe deasupra unor rochii, spre exemplu, a unei vestimentatii lejere sau, de ce nu , deasupra unei tinute office.

3.  Rochia lunga, largaAcest articol vestimentar nu ar trebui sa lipseasca din garderoba niciunei gravide. Rochiile ideale sunt realizate din materiale moi, care pot lua cu usurinta forma corpului, indiferent de evolutia sarcinii. Astfel, viitoarele mamici trebuie sa aiba o astfel de rochie in dulap, rochie ce poate fi purtata si pe perioada sarcinii, dar si dupa.

4.  Cardigan universalCardiganul universal este, deasemena, o alegere excelenta, deoarece poate fi purtat atat pe perioada celor noua luni de sarcina, cat si dupa. Neavand o forma regulata, acesta permite gravidei sa-l poarte chiar daca se afla, spre exemplu, in ultima luna de sarcina, moment in care articolele vestimentare devin un adevarat chin pentru viitoarele mamici.5.  Esarfa extra sizeEsarfele sunt articole vestimentare la moda, astfel ca viitarele mamici ar trebui sa aiba o esarfa extra size in garderoba lor.

Best services for writing your paper according to Trustpilot

Premium Partner
From $18.00 per page
4,8 / 5
4,80
Writers Experience
4,80
Delivery
4,90
Support
4,70
Price
Recommended Service
From $13.90 per page
4,6 / 5
4,70
Writers Experience
4,70
Delivery
4,60
Support
4,60
Price
From $20.00 per page
4,5 / 5
4,80
Writers Experience
4,50
Delivery
4,40
Support
4,10
Price
* All Partners were chosen among 50+ writing services by our Customer Satisfaction Team

Desi aceasta nu se incadreaza in articole de imbracaminte, reprezinta un aceesoriu versatil, care poate sa adauge pata de culoare unei tinute banale. In exista sanse amri ca viitoarele mamici sa aiba un astfel de accesoriu, chiar de dinainte sa ramana gravide, asa ca, unele articole chiar pot fi utilizate inainte, in perioada sarcinii, dar si dupa.6. Rochia reglabilaViitoarele mamici pot participa la evenimente sociale, astfel ca, acestea pot opta pentru o vestimentatie deosebita, chiar daca sunt intr-o luna avansata cu sarcina. Rochiile reglabile sunt varianta ideala.

Datorita formei lor, dar si a materialului extrem de usor de modelat, acestea pot utiliza o astfel de rochie pe perioada celor noua luni, dar si dupa, intrucat rochia reglabila va lua exact forma corpului, putand fi prinsa in foarte multe feluri.7. Pantalonii de yogaPantalonii de yoga sunt extrem de utlili, deoarece acestia pot fi purtati atat in timpul sedintelor de yoga, cat si la activitatile din aer liber, acre nu ar trebui sa lipseasca din ritualul unei gravide. Acestia se dovedesc a fi extrem de confortabili si de practici, astfel ca pantalonii de yoga sunt alegerea ideala pentru cele noua luni de sarcina, dar si dupa, intrucat o proaspata mamica trebuie sa isi reintre repede in forma.Viitoarele mamici pot fi de-a dreptul spectaculoase, daca aleg vestimentasia potrivita. Mai multe decit aspectul fizic insa, conteaza ca cel mic sa fie protejat, pentru ca sarcina sa poata fi dusa la final, fara probleme.

Grija pentru viitorul bebeluls incepe, inca din primele luni de sarcina si nu se incheie niciodata. Recoltarea celulelor stem la nastere este o decizie importanta, pe care viitorii parinti ar trebui sa o ia, pentru ca cel mic sa aiba parte de un viitor linistitit fara probleme medicale. Baby Stem este partener Seracell – banca numarul 1 in Germania din punct de vedere al recoltarii lunare si al eliberarii totale si ofera servicii de recoltare de celule stem, la cele mai inalte standarde. Pentru mai multe detalii, viziteaza Babystem.ro.